Wellness

Megszépítjük, felfrissítjük, kényeztetjük! Szabaduljon meg a stressztől, lazítson, pihenjen.  Nemzetek ajándéka a fürdőkultúrában a török gőzfürdő és a finn szauna, melyeket minden vendégünk számára ajánlunk.

Nem csak a testet, de a szellemet is gyógyítja.

Finn szauna

A  szauna működésének alapja a száraz hő, aminek köszönhetően a szaunában a hőmérséklet, körülbelül 80-90 fok.

Jó hatással van az érrendszerre, ugyanis a száraz hőnek köszönhető magas hőmérséklet kitágítja az ereket, ezáltal pedig serkenti a vérkeringést. 

A bőrt is ennek a mechanizmusnak köszönhetően tisztítja, ugyanis a melegtől kinyílnak a pórusok, majd a szaunázást követő lehűléskor összehúzódnak.

Serkenti az anyagcserét elősegítve ezzel a tisztulást, és csökkenti a reumatikus fájdalmakat.
A  szauna száraz levegője  az asztmásoknak nem ajánlott.

Gőzfürdő

A gőzfürdőben  a hőmérséklet 40 fok körüli, a páratartalom közel 90 százalékos. 
A gőz megfelelő használat esetén relaxáló, stresszoldó hatása mellett a télen gyakran előforduló légúti betegségek kezelésére is kiválóan alkalmas, de a reumás panaszok is enyhíthetőek vele.  Egyik legnagyobb előnye a bőrre gyakorolt pozitív hatása, amelyet elsősorban a nők értékelnek nagyra. Javítja a bőr vérellátását, kiváló a száraz, repedezett bőrre! Ha a testápolók nem tudják helyrehozni bőrünket, próbáljuk ki a gőzt! A nedves, meleg levegő ugyanis serkenti a vérkeringést a bőr alatti erekben, hatékonyan tisztítja a bőrt és kitágítja a pórusokat.

Nagyon lényeges: szauna és gőz után is hűtsük le a testünket. Soha ne menjünk vissza felhevült testtel, de ne is egyből a meleg termálvíz felé vegyük utunkat, mert az erősen megterhelné szívünket és keringési rendszerünket. Amíg nem hűlt le testünk teljesen, ne ússzunk vagy végezzünk másfajta mozgást a gőzfürdőből kijőve. Pihenjünk inkább: relaxáljunk egy nyugágyon, érezni fogjuk, mennyire jólesik.

Pezsgőmedence

A medencében az izmaink rövid idő alatt ellazulnak, ezért igen gyorsan lekerül a feszültség rólunk. Pszichénk egyből veszi az adást, hogy nem a megszokott rutinban van részünk, így kikapcsolunk, és élvezni tudjuk azt a kellemes kényeztetés, amelyben a masszázs-fúvókák részesítenek minket. A szívritmus lassul, a szorongás pedig csökken.

Miközben egy masszázsmedencében pihenünk, az agyunk endorfint termel, amely csökkenti a fájdalmat, ezen kívül általános lazító és kedélyjavító hatása is van. Nyugodttá, boldoggá és elégedetté válunk, mely meghatározza nem csak az estéinket, de a mindennapjainkat is.

A városban szinte egyedülállóan masszázsmedencénket UV-lámpás fertőtlenítő berendezéssel, valamint un. zöldüveg szűrőközeggel láttuk el.   Mindkettő az állandóan tiszta, átlátszó  kiváló vízminőségről gondoskodik. 
Masszázsmedencénk  hőmérséklete: 30-32 fok .

Foglaljon itt a legkedvezőbb árért!

Weboldalunkon kedvezőbb árat biztosítunk mint más szállásközvetítő. Azonnal foglalhat és fizethet akár online, SZÉP kártyával, átutalással. Rugalmas lemondási feltételeket biztosítunk.

Ha június 1- és augusztus 31. között foglalna, használja a SALE50NYÁR kódot! A foglalási felületen a promóciós kóddal rendelkezem négyzet bepipálását követően adja meg a promóciós kódot! A kedvezmény egész évben felhasználható hétköznapokon!