Esküvő

Egy esküvőhelyszín, mely alkalmas egy ilyen varázslatos naphoz, ahol minden apró részletre ügyelnek, ahol nem csak az esküvői vacsorát, hanem a házasságkötési szertartást is elegáns, kellemes környezetben lehet megrendezni…
Hamarosan elérkezik életükben a legszebb nap, melyre valamennyien már hónapokkal az esküvő előtt készülődnek. Talán már kiválasztották a csodálatos menyasszonyi ruhát is, melyben a menyasszony kimondja azt a szót melynek egész életére szóló jelentősége lesz.
Bizonyára a vendéglista is összeállt már, mely – tapasztalatból tudom – az utolsó pillanatig változik majd. Szinte minden készen áll, csupán a megfelelő esküvőhelyszín hiányzik. Egy olyan helyszín, mely alkalmas egy ilyen varázslatos naphoz, ahol minden apró részletre ügyelnek, ahol nem csak az esküvőt követő vacsorát, hanem a szertartást is elegáns, kellemes környezetben lehet megrendezni.
Természetesen szükség van egy megfelelő helyre, ahol a menyasszony átöltözik, időnként felfrissíti magát, hisz neki kell a legszebbnek lennie egész nap és egész éjszaka. Kell tehát egy kellemes szálloda, ahol a messzebbről érkező vendégek is lepihenhetnek.
A szépasszonyvölgyi Hotel Ködmön**** wellness szálloda és Ködmön Csárda Borétterem lehet az a megfelelő helyszín, ahol emlékezetessé teszik a nagy napot az ifjú pár és a násznép számára.
(Leánybúcsút is szervezünk, melyről a barátnők sokáig irigykedve beszélnek majd. A legénybúcsú a Cafe Habana latin klubban már sok fiatal férj-jelöltnek okozott kellemes perceket).

Látogassanak el hozzánk, ahol személyre szabott ajánlattal, az ifjú pár igényeihez alkalmazkodva szervezzük meg az esküvőt. Nálunk az álmok valóra válnak!

Különleges és romantikus esküvőhelyszín, akár 200 fős násznép elhelyezésére is alkalmas.

Amiben mi másak vagyunk, mint a legtöbb esküvőhelyszín:

  • Saját konyhánkban készül az esküvői menü frissen és igényesen
  • Nincs az ételszállításból eredő minőségromlás
  • Az étel forrón kerül az asztalokra
  • Lehetőséget biztosítunk az esküvő előtt a násznép fogadására is
  • A menyasszony kikérése is történhet a helyszínen
  • Egyedi igényekre odafigyelünk
  • Nálunk a legfontosabb, hogy a menyasszony és a vőlegény nagy napja örökké emlékezetes maradjon számukra
  • Az esküvői szertartás kellemes teraszunkon megrendezhető
  • Esküvői fotók készülhetnek az étterem előtt lévő csodálatos parkban, a Szépasszony szobor lábánál, mely mára a házasulandók védőszentje is lett.
Látogasson el hozzánk, kérje személyre szóló ajánlatunkat.
Hagyományos, all inclusive esküvők lebonyolítását is vállaljuk.
Kérésre ceremóniamestert, zenekart, DJ-t, dekorációt is biztosítunk, illetve ajánljuk a legjobbakat.

Hotel Ködmön****

Foglaljon itt a legkedvezőbb árért!

Weboldalunkon kedvezőbb árat biztosítunk mint más szállásközvetítő. Azonnal foglalhat és fizethet akár online, SZÉP kártyával, átutalással. Rugalmas lemondási feltételeket biztosítunk.

Ha június 1- és augusztus 31. között foglalna, használja a SALE50NYÁR kódot! A foglalási felületen a promóciós kóddal rendelkezem négyzet bepipálását követően adja meg a promóciós kódot! A kedvezmény egész évben felhasználható hétköznapokon!