Szép kártyás fizetés

SZÉP kártyával is fizetheti szállását!

A Széchenyi Pihenő Kártya bankkártya módjára használható elektronikus utalvány. A SZÉP Kártya első használata előtt a kártyát aktiválni kell. Az aktiválás menete a kártyakibocsátó pénzintézeteknél telefonon és/vagy internetes felületen történhet az alábbiak szerint.

Mindegyik SZÉP kártyával történő fizetés esetén szükséges megadni a SZÉP kártya tulajdonos nevét, illetve lakcímét.

OTP SZÉP Kártya aktiválása, vendég által történő előre fizetés:

Kizárólag telefonon keresztül, az ún. SZÉP Vonalon lehet aktiválni a kártyát. A SZÉP Vonal száma: (06-1) 3-666-222
Az aktiváláshoz szükség van a SZÉP Kártya számának utolsó 10 számjegyére és a TeleKódra (alap esetben a kártyaszám utolsó három számjegye), valamint a születési dátumra. Az online rendszerbe történő első belépés után célszerű megváltoztatni a TeleKódot! Az OTP SZÉP Kártya aktiválás költsége a normál telefonhívás díjával megegyező.

Előre fizetés: Az OTP internetes felületén keresztül tudnak utalni vagy előleget küldeni. A felületen ki kell választani szállodánkat elfogadóhelyként (Hotel Ködmön vagy Szépasszonyvölgy Kft). Majd ki kell választani az alszámlát (szállás) illetve megadni az összeget.

MKB SZÉP Kártya aktiválása, vendég által történő előre fizetés:

Telefonos és online (internetes) kártyaaktiválást is elérhetővé tett a bank az MKB SZÉP Kártya birtokosai számára.
A kártyaaktiváláshoz első alkalommal az Azonosító mellett a jelszóként a születési dátumot kell megadni pontok nélkül, ÉÉÉÉHHNN formátumban. Azonosító: az MKB SZÉP Kártyán megtalálható munkavállalói azonosító szám, amely nem azonos a 4×4 jegyű kártyaszámmal! Az első sikeres bejelentkezés után a bejelentkezési jelszót meg kell változtatni. Érdemes minimum 8 karakteres, kis- és nagybetűket, valamint számot is tartalmazó jelszót választani. Telefonos aktiváláshoz a SZÉP Kártya tulajdonosok a Kártyaközpont számait hívhatják minden nap 8-20 óra között.

Vezetékes telefonszámok: (06-1) 2-380-361, (06-1) 2-380-362
Mobilról hívható számok: (06-20) 298-7009, (06-30) 931-9704 és (06-70) 779-7699

Online kártyaaktiválást a honlap Kártyaaktiválás és Egyenleglekérdezés menüpontjában, a Kártya adatok oldalon lehet elvégezni.

Az MKB SZÉP Kártya az aktiválást követően egy óra múlva lesz használható.

Előre fizetés: Interneten keresztül van lehetőség utalásra. Elfogadóhely kiválasztása (Hotel Ködmön ) : telephely azonosító kód megadásával történik, amely 12278. Előrefizetési azonosító megadása szükséges, melyet mi adunk meg Önnek. Ehhez el kell küldenie: kártyabirtokos nevét, lakcímét, a kártya azonosítószámát ( a kártyaszám alatti 5 vagy 6 jegyű szám), illetve a kártya utolsó négy számjegyét (ez utóbbi a számla kiállításához szükséges).

K&H SZÉP Kártya aktiválása, vendég által történő előre fizetés:

A SZÉP Kártya tulajdonosainak online felületen történő kártyaaktiválásra van lehetőségük. A K&H SZÉP Kártya a munkavállalói felületen történő belépés után aktiválható.
A belépéshez a kártyaszám mellett első alkalommal az adóazonosító jelet (magánszemély adószámot) kell megadni, mint jelszót.

Az első sikeres belépést követően új jelszó beállítása javasolt. A biztonsági szabályok szerint az új jelszónak minimum 8 karakter hosszúságúnak kell lennie, valamint vegyesen tartalmazzon kis- és nagybetűt, továbbá szám karaktert.

Fontos a jelszó megváltoztatása

Akár aktiválásról, akár a SZÉP Kártya egyenlegének ellenőrzéséről legyen szó, az első sikeres belépést követően mindenképp változtassuk meg az alap jelszavunkat a pénzintézetek által javasolt módon.

Ügyeljünk arra, hogy a kártya adatai, valamint a belépési jelszavak ne kerüljenek illetéktelenek kezébe, és ne legyenek könnyen hozzáférhető helyen!

Előre fizetés: A K&H szép kártya internetes felületén lehet elindítani a tranzakciót, elfogadóhely azonosítónk: 84008731

Foglaljon itt a legkedvezőbb árért!

Weboldalunkon kedvezőbb árat biztosítunk mint más szállásközvetítő. Azonnal foglalhat és fizethet akár online, SZÉP kártyával, átutalással. Rugalmas lemondási feltételeket biztosítunk.