Rendezvények

Kül-és beltéri programokat, belvárosi programokat, idegenvezetéssel párosuló városnézést, szüreti programokat, borkóstoló programokat szervezünk. Profi programszervező partnerünk negyven féle ajánlatai közül válogathatnak.
Szállodánk a Szépasszonyvölgy központjában található, az évszázados történelmi borospincéktől néhány lépés távolságra. Nincs szükség autóra ahhoz, hogy eljusson a borospincékhez. A kb. 200 pincét számláló Völgyben  számos kiváló egri borász borait kóstolhatják meg az idelátogatók.
A szállodához tartozó Ködmön Csárda Borétteremben pedig nem csak borvacsorákat, hanem standard és prestige borkóstolókat, nemes pálinka kóstolókat, továbbá borhoz kapcsolódó vidám játékos vetélkedőket is szervezünk.
A széles körű tréning lehetőségek közül már az alábbiakhoz segítséget nyújtottunk: csapatépítő, vezetői kommunikációs, értékesítési, projektmenedzsment, ügyfélszolgálati, tárgyalástechnikai, konfliktuskezelési tréningek, változás-és válságmenedzsment komplex plusz tréningek, rapid tréningek, kick-off meeting, coaching.

A Tréninget lehetőség szerint nem a vezető irodájában, tárgyalójában célszerű tartani.

Termeink hangszigetelt fallal elválaszthatóak.  Két helyen, akár egy időben is tartható két különböző megbeszélés.

Kápráztassa el partnereit, kollégáit, ügyfeleit a legjobb hangulatú céges rendezvénnyel! Kovácsolja össze a legjobb csapatot, a cateringet bízza ránk!

Egy esküvőhelyszín, mely alkalmas egy ilyen varázslatos naphoz, ahol minden apró részletre ügyelnek, ahol nem csak az esküvői vacsorát, hanem a házasságkötési szertartást is elegáns, kellemes környezetben lehet megrendezni…

AKIK EDDIG BENNÜNKET VÁLASZTOTTAK – A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL

Hotel Ködmön****

Foglaljon itt a legkedvezőbb árért!

Weboldalunkon kedvezőbb árat biztosítunk mint más szállásközvetítő. Azonnal foglalhat és fizethet akár online, SZÉP kártyával, átutalással. Rugalmas lemondási feltételeket biztosítunk.