Házirend

 

 

Kedves Vendégünk!

 

Örülünk, hogy szállodánkat választották néhány kellemes nap eltöltésének helyszínéül. Bízunk benne, hogy élményekkel teli napokat töltenek el nálunk.

A zavartalan kikapcsolódásukhoz néhány fontos információval szeretnénk szolgálni:

Check-in: A szobákat érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni

A bejelentkezéshez, kérjük, hozzák magukkal személy azonosításra alkalmas okmányukat!  

Check-out: a szobákat a távozás napján 10 óráig szükséges elhagyni.

Szállodánk lehetőséget biztosít korai érkezésre és késői utazásra a mindenkori szabad szobakapacitás függvényében (érkezés előtti napon előzetes egyeztetés alapján biztosított):

  • korai érkezés felára 12 órától: 5.000 Ft/szoba
  • késői utazás felára: 12 óráig 5 000 Ft/szoba

 

ágyneműcsere: 3 naponta, kérésre sűrűbb csere igényelhető

babaágy: kérésre mobil babaágyat ingyenesen biztosítunk

cipőtisztító gép

csomagmegőrzés a lobbyban található bőröndtároló helyiségben

drinkbár: A recepció bárként is üzemel. Az itallapon található italkínálatot 0-24 óráig kínáljuk vendégeinknek.

ébresztés kérhető: telefonos ébresztés a recepciós kollégáknál kérhető személyesen vagy telefonon (201 mellék)

fizetés mód a szállodában:készpénz, kártya (Master Card, Maestro, Visa (Electron), AMEX), szép kártya

fürdőköntös/papucs: a recepción fürdőköntös és papucs bérelhető az itt-tartózkodás idejére. Ezek használata kötelező a wellness részlegben. (fürdőköntös ára: 1.000 Ft/db, papucs ára: 600 Ft/pár, mely kizárólag készpénzben fizethető)

fűtés:

A recepción kapott ajtónyitó kártyával helyezhetik áram alá a szobát, és aktiválhatják a fűtést/hűtést. A termosztáton a nap jel a fűtést, a hópihe a légkondicionálót jelenti, amelyek 0-ról 1-re kapcsolva indulnak el. A hőfokot a kerek szabályzóval lehet beállítani. Csak bezárt ajtó és ablak mellett működik a fűtés illetve nyáron a hűtés.

gőzkabin: a wellness részleg területén található, ingyenesen használható, kérésre kapcsoljuk be.

internet: a ház egész területén wi-fi kapcsolat van, az internet ingyenes. Szintenként kell kiválasztani a wi-fit, jelszó nincs.

kedvezményre jogosító kupon (10 %) az ételfogyasztásból, ebédek alkalmával:

12 – 20 óra között használható fel a Ködmön Csárdában, teljes itt-tartózkodásuk alatt, akár több alkalommal is.

kisállat fogadása:

Szállodánk kutya barát, mely azt jelenti, hogy elsősorban kisebb testű, 10 kg súly alatti kutyákat fogadunk földszinti superior szobáinkban.Kérjük, foglaláskor szíveskedjen jelezni, amennyiben kisállattal érkezne.
A kutya csak a szállodai szobában tartózkodhat, a szállodai reggeliző termébe, wellness részlegébe nem vihető be.
A vacsorák és ebédek helyszínéül szolgáló Ködmön Csárda Borétteremben a kutya bevihető abban az esetben, ha nem ugat, nem zavar másokat.
A vendég a kutyát a szobában egyedül nem hagyhatja. Kivéve reggeli, illetve a wellness használata alkalmával.
A kutya által okozott kárt a vendég köteles megtéríteni. (szétrágott bútor, ágynemű egyéb textília, )
A kutyáért külön felárat kell fizetni, mely kistestű kutyák esetében 8.000,- Ft/éj.
Ha a kutya miatt szükségessé válik extra takarítás, annak költsége 10.000,- Ft.

légkondícionáló – fűtés/légkondicionáló:

A recepción kapott ajtónyitó kártyával helyezhetik áram alá a szobát, és aktiválhatják a fűtést/hűtést. A termosztáton a nap jel a fűtést, a hópihe a légkondicionálót jelenti, amelyek 0-ról 1-re kapcsolva indulnak el. A hőfokot a kerek szabályzóval lehet beállítani. Csak bezárt ajtó és ablak mellett működik a fűtés illetve nyáron a hűtés. A légkondicionáló automatikusan működik, a kinti hőmérséklet függvényében.
26 fok alatt a légkondik nem működnek!

masszázs időpontot a recepción tudnak egyeztetni. Tájékozatjuk. hogy egy masszázs szobával rendelkezünk, így egy időben egy személyt tudunk csak fogadni.

minibár csak a benne lévő italok, ételek tárolására szolgál. A minibárban saját italt/ételt elhelyezni TILOS. Így a napi takarítás során a szobaasszonyok a minibárból az idegen ételt és italt eltávolíthatják.

MOSODA: a szolgáltatás igénybevételét a recepción szükséges jelezni. Térítés ellenében elérhető szolgáltatás.

Szálloda mosodája vegytisztítást nem végez.

parkolás: a szálloda előtti közterületen ingyenes. A szálloda udvarán történő parkolás 1.500,-Huf/éjszaka, a szálloda előtti parkolóban 1.000,- Huf/ éjszaka, mely kizárólag készpénzben fizethető.

svédasztalos reggeli: 8 – 10 óra között a hotelben. A szobába a reggeliző teremtől élelmiszert nem lehet felvinni. Ha a szobában szeretne reggelizni felár ellenében szobaszerviz kérhető.

szauna: finn szauna a wellness részlegen található, ingyenesen használható, kérésre kapcsoljuk be

SZOBASZERVÍZ: kérésre a szobaszerviz igényelhető felár ellenében, az ételeket kizárólag a szálloda éttermében van lehetőség elfogyasztani

(naponta 10-22 óra között) Szobaszervíz díja: 3.500 Ft (a megrendelt tételeken felül)

takarítás: naponta takarítjuk a szobákat, ágyneműt heti kettő alkalommal cserélünk. Szállodánkban szelektív hulladékgyűjtés van. Kérjük, a műanyag és papír hulladékot az udvaron lévő gyűjtőkonténerekbe helyezzék el! Amennyiben a szoba a megszokottnál több takarítást igényel, extra takarítási költséget számolhatunk fel.

tartalékpárna: a recepción ingyenesen kérhető

törölközők: A fürdőköntöshöz wellness törölköző (zöld, barna) is tartozik, melyet a wellness részben kötelező használni az itt-tartózkodás ideje alatt. A szobai fehér színű törölközők nem használhatóak a wellnessben. (egyszeri alkalommal térítésmentes, ezt követően: 500,- Ft/ alkalom

– Tűzvédelmi szabályzat

A használatra vonatkozó általános tűzvédelmi szabályok:

  • dohányzás és nyíltláng használata a szálloda belső tereiben tilos
  • a szoba elektromos berendezésein kívül egyéb elektromos berendezések (pl.: vízforraló, hősugárzó, vasaló) használata tilos
  • a tűzjelzés megszólalásakor azonnal hagyja el a szobáját és a szálloda területét
  • a szállodai szoba csak rendeltetésszerűen használható

Amennyiben a fent felsorolt szabályok figyelmen kívül hagyása miatt riasztás történik a tűzoltóság felé, a kiszállási díj, azaz 150.000,-Ft, továbbszámlázásra kerül Ön felé.

vacsora a Ködmön Csárda Boréttermünkben, vagy a szálloda éttermében.

A félpanziós étlapról három fogás választható. A vacsora italfogyasztást nem tartalmaz. Érkezéskor vacsora kupont kapnak. Szobánként és éjszakánként egy db kupont. A vacsorát 17 – 19 óra között tudják elfogyasztani.

varró szolgáltatás: a recepción igényelhető felár ellenében

wellness: Vasárnaptól péntekig 12 és 20 óra, szombaton 10 és 20 óra között áll a Vendégek rendelkezésére. A wellnessbe kizárólag fürdőköpenyben és papucsban lehet belépni, melyet akár bérelhet wellness törölközővel együtt a recepción. A szobai törölközők használata a wellnessben Tilos!  A szaunát és gőzkabint kérésre kapcsoljuk be. A wellness területén üveget és üvegpoharat használni tilos.

wifi: a ház egész területén wi-fi kapcsolat van, az internet ingyenes. Szintenként kell kiválasztani a wi-fit, jelszó nincs.

Bízunk benne, hogy derűs és pihentető napokat töltenek el a Hotel Ködmönben és elégedetten távoznak.

Bármilyen kérdése van, a recepción szívesen segítenek.

Kellemes időtöltést kíván a hotel és az étterem valamennyi dolgozója!

 
 

Foglaljon itt a legkedvezőbb árért!

Weboldalunkon kedvezőbb árat biztosítunk mint más szállásközvetítő. Azonnal foglalhat és fizethet akár online, SZÉP kártyával, átutalással. Rugalmas lemondási feltételeket biztosítunk.