Törzsvendég programunk

Hotel Ködmön

Törzsvendégprogram

www.hotelegerkodmon.hu

Szeretnénk tájékoztatni, hogy 2023.01.01-től Törzsvendégkedvezményünk életbe lép.

 Fontosak számunkra vendégeink elégedettsége és törzsvendégeink jutalmazása.

Az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni, az új pontrendszer gyűjtésének menetéről, feltételeiről:

Hotel Ködmön pontgyűjtő füzet tulajdonos lehet:

– minden bel-, vagy külföldi Vendég, aki a későbbiekben ismertetett feltételeket teljesíti

– aki kitölti a jelentkezési lapot, feliratkozik hírlevelünkre és leadja az adott egység recepcióján.

Általános szabályok:

– a jelentkezési lapon megadott adatokat a Hotel Ködmön csak saját céljaira használja fel

– minden fizetés alkalmával minden kifizetett nettó szállás 10.000 Ft os értéke után a vendég 1 pontot kap a pontgyűjtő füzetébe, mely 1.000 Ft-nak felel meg.

– minden esetben a kedvezmény alapját nyújtó komplexumba történő bejelentkezésnél (szállásfoglalásnál), a kedvezmény mértékét a vendégnek jeleznie kell

– kedvezmény kizárólag közvetlenül a szállodánál való foglalásnál érvényesíthető a szállás díjából(saját honlapunkon keresztül elküldött foglalás vagy közvetlen e-mail küldése esetén) a szállás összegének maximum 50% mértékéig,

– pont beváltás esetén a fennmaradó nettó szállásdíj után  is érvényesíthető a törzsvendég pont,

– a pontgyűjtő füzetek névre szólnak, aminek megfelelően egy vendég csak egy füzettel rendelkezhet, a füzet tulajdonosa csak természetes személy lehet,

– a pontgyűjtő füzet át nem ruházható, a füzet tulajdonosának a kedvezmény alapjául szolgáló komplexumban kell tartózkodnia.

– a füzet érvényességi ideje: pontgyűjtőfüzetnévre szól, csak az a vendég igényelheti, aki közvetlenül foglal, a füzet a kiállítás napjától számítva 3 évig érvényes.

A pontgyűjtő füzeten összegyűjtött pontokat minimum 3 éven belül fel kell használni.  Amennyiben a pontokat 3 éven belül nem használják fel, azok elévülnek.

– a pontgyűjtőfüzetet a szálloda megőrzi, tárolja, így a pontok biztosan nem vesznek el.

– a Hotel Ködmön fenntartja a jogot a Törzsvendég program folyamatos felülvizsgálatára és esetleges megváltoztatására.

A pontgyűjtőfüzet használatára vonatkozó szabályok:

– a komplexumba érkezéskor és a számla fizetésekor kérjük, hogy Kollégánknak szíveskedjen jelzeni, hogy rendelkezik pontgyűjtő füzettel, hiszen ez szolgál a kedvezmény megadásának alapjául,

– a Kedvezmény nem vonható össze más akciókkal, kuponokkal, közvetítőn keresztül történő foglalás esetén sem használható, kizárólag a szálloda által üzemeltetett weboldalon található árakból értendő.

– a kedvezmény, csakis a készpénzben vagy kártyával kifizetett összeg alapján jár, a már felhasznált kedvezmény után pont nem érvényesíthető.

Foglaljon itt a legkedvezőbb árért!

Weboldalunkon kedvezőbb árat biztosítunk mint más szállásközvetítő. Azonnal foglalhat és fizethet akár online, SZÉP kártyával, átutalással. Rugalmas lemondási feltételeket biztosítunk.

Ha június 1- és augusztus 31. között foglalna, használja a SALE50NYÁR kódot! A foglalási felületen a promóciós kóddal rendelkezem négyzet bepipálását követően adja meg a promóciós kódot! A kedvezmény egész évben felhasználható hétköznapokon!