Ajánlataink Online foglalás
Érkezés dátuma
Távozás dátuma
Ajánlatkérés Hírlevél feliratkozás Ajándék utalvány Törzsvendégeinknek Ködmön Csárda

Rólunk írták

Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedvessége, figyelmessége nagyban hozzájárult az ott töltött pár nap kikapcsolódásához. A wellness részleg hangulatos, pihentető, az ajándék kezelések a szaunában és a gőzben a meglepetés mellett nagyon kellemes. A massage is felüdítő volt. Az étterem amellett, hogy szép, ízléses és hangulatos, a felszolgáló személyzet kedvessége, humora még emelte a gasztronómiai élményt. Számunkra elegendő és ízletes fogásokat szolgáltak fel. A szálloda tisztasága, igényessége abszolút kielégítő. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a szállodát. Az ott dolgozóknak jó egészséget kívánunk! :p

Kedves Munkatársak! Köszönjük a remek vendéglátást. Jól éreztük magunkat Önöknél rendezett csapatépítőnkön.

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK EGERBEN

Outdoor programok:

 

VÁROSI KALANDPROGRAMOK

 

EGY EGRI LEÁNY SEGEDELMÉVEL – VÁROSI KALANDPROGRAM 
Eger egyike a legszebb barokk városoknak. Láttuk már sokszor, éreztük már hangulatát. Programunk azonban egy egészen különleges szempontból invitál sétára. Az építészet, a gasztronómia, a híres egri borok természetes velejárói utunknak. Ám a csalfa egri leányok a város különleges titkaira mutatnak rá...
A PROGRAM IDŐTARTAMA: 2 ÓRA,
HELYSZÍN: EGER BELVÁROSA

 

TITOK A VÁROS ALATT - EGER VÁROS ALATTI REJTÉLYÉNEK FELFEDEZÉSE
Eger a „barokk ékszerdoboz" számos titkot, izgalmat és mozgalmas múltat rejt. A kalandos program során a vendégek teljes sötétségben, néhány fáklyával fedezik fel a város alatti pincerendszert. A játék kezdetén még mesél a térkép, ám út közben már csak apró játékok helyes megoldása és a hely szelleme segíti őket, hogy megoldják a titkot.
A PROGRAM IDŐTARTAMA: 2 ÓRA,
HELYSZÍN: EGER ALATTI PINCERENDSZER

 

DOBÓ TITKA - AZ EGRI VÁR MÚLTIDÉZŐ REJTELME
Játékos interaktív program az egri várban, titkokkal fűszerezve. A vár számos titkot, izgalmat és mozgalmas múltat rejt. Különféle trükkök és megtévesztő események teszik komplikálttá. Ügyes koordinálással azonban a mindenre elszánt csapat eléri célját. Igazi hősök és várkisasszonyok segítenek a megoldásban.
A PROGRAM IDŐTARTAMA: 2 ÓRA,

HELYSZÍN: EGER, VÁR

 

 

CITY CACHE – A VÁROSI GEOCACHING, LÁDAKERESŐ TÚRA
Különleges, izgalmas ládakereső túra Egerben. A játékos, vicces és kreativitást igénylő feladatokkal tűzdelt csapatprogram a város legszebb részein át vezet bennünket. Barokk élménykavalkád a mai modern technika, a gps használatával.
A PROGRAM IDŐTARTAMA: 2 ÓRA,

HELYSZÍN: EGER BELVÁROSA

 

 

CSAPATÉPÍTŐ ÉS KALANDPROGRAMOK


HIHETETLEN KÜLDETÉS– VALÓDI NYOMOZÁS
Csapatmunka, nyomozás, élmények. Egyedi helyszín, különleges környezet, nem hagyományos élethelyzet. A titkokzatos nyomozós program alatt minden résztvevő átélheti az izgalmakkal teli detektívek életét. A stresszel teli nyomozók életének azonban csak az izgalmas részletei kerülnek előtérbe a játék során. A csapattagoknak a lehető legügyesebben kell együtt dolgozniuk, annak érdekében, hogy minél több információhoz jussanak és a rejtélyt hibátlanul megoldják!
A PROGRAM IDŐTARTAMA: 2 - 3 ÓRA,
HELYSZÍN: A SZÁLLODA KÖRNYEZETÉBEN

 

AZ ELLOPOTT KINCS NYOMÁBAN
Sejtelmes, izgalmas, megannyi titkot és kihívást rejtő varázslatos program. A játék célja az elveszett frigyláda titkának felkutatása. A trükkök és csapdák túlélésén felül a csapat együttes feladat megoldása, kreativitásuk kiaknázása, találékonyságuk előtérbe helyezése, a megfelelő kommunikáció használata, a vállalkozó szellem, valamint valódi és egyedülálló élmények átélése a cél.
A PROGRAM IDŐTARTAMA: 2 ÓRA,
HELYSZÍN: A SZÁLLODA KÖRNYEZETÉBEN

 

TITOK "LIGHT"- KÖNNYED JÁTÉKOS CSAPATPROGRAM
Játékos csapatprogramunk célja a könnyed kikapcsolódás, közös élmények átélése és a jókedv. Garantált kalandok, különlegességek vá r n a k m i n d e n k i r e . A j á t é k i g a z i élménykavalkád. Játékos próbatételek, különleges járművek, aktivitások és mesés erdei próbatételek teszik izgalmassá a kalandot.
A PROGRAM IDŐTARTAMA: 1,5 - 2 ÓRA,
HELYSZÍN: A SZÁLLODA KÖRNYEZETÉBEN

 

A KALAND
A cél a közös munkán és élményszerzésen felül a közös jókedv, a valódi és egyedülálló élmények átélése. A program a modern technikát és a hagyományos építkezési formát hivatott előtérbe helyezni, ám nem csupán az építés a cél. A „hozzávalókat" a résztvevők kalandos útjuk során gyűjtik össze. A természet és a mai modern technika csakis a segítésükre van, ám az együttes feladat megoldás, kreativitás, találékonyság, a jó kommunikáció kialakítása, a vállalkozó szellem nélkülözhetetlen!
A PROGRAM IDŐTARTAMA: 3 ÓRA,
HELYSZÍN: A SZÁLLODÁTÓL 10 KM-RE

 

A BÜKK CSODÁI – KÖNNYED TÚRA GPS HASZNÁLATÁVAL
A hagyományos geocaching programtól kissé eltérő, ám annál izgalmasabb feladatokban lesz része a játékosoknak. A gps mellett inkább a hagyományos tájékozódás, az információk pontos követése és főként a kaland iránti vágy segíti a csapattagokat a feladatok megoldásában. A cél minden pont, ezáltal az összes jel megtalálása. Tiktak....a játék időre megy!Különleges jutalommal a sikeres visszaérkezéskor!
A PROGRAM IDŐTARTAMA: 1,5 - 2 ÓRA,
HELYSZÍN: A SZÁLLODÁTÓL 10 KM-RE, A BÜKKBEN

 

BUBIFOCI - A FOCI, MINT CSAPATJÁTÉK
Hihetetlen közös élmény barátokkal, munkatársakkal, felejthetetlen csapatépítő program! A játékosok egy felfújható "buborékban" játszanak, és csak a lábuk van szabadon térdtől lefelé. A szabályok ugyanazok, mint a fociban, annyi különbséggel, hogy nincsenek büntető lapok, a les fogalma ismeretlen és szabálytalankodni ér! Ritka szórakoztató a hatalmas buborékkal szaladgáló játékosok látványa, hát még az, amikor egy-egy ütközés után fejre, majd talpra állnak, mint a keljfeljancsi.
A PROGRAM IDŐTARTAMA: 2 - 3 ÓRA,
HELYSZÍN: FÜVES TERÜLET/FOCIPÁLYA

 

EXTRÉM KALANDOK - CSAPATJÁTÉK
A kalandban határtalan élmények átélésére hivatottak a résztvevevők. A "FOLYÓ FELETT" a csapat közös koordinációja és kreatív problémamegoldó képessége kerül előtérbe. A BUBIFOCI szabályai ugyanazok, mint a fociban, a változás csak annyi, hogy a játékosok egy műanyag, felfújható "buborékban" játszanak, és csak a lábuk van szabadon térdtől lefelé. Ritka szórakoztató a hatalmas buborékkal szaladgáló játékosok látványa, hát még az, amikor egy-egy ütközés után fejre, majd talpra állnak, mint a keljfeljancsi. A KOMMANDÓ „LIGHT" során a játékosok különféle harci próbatételek során vethetik be tehetségüket, tudásukat, ügyességüket. Lézerharc, kódfejtés, rádiós irányítás, a fizikai erőnlét helyett a közös csapatmunka, a taktika és a furfangos észjárás az előnyös!Felejthetetlen program!
A PROGRAM IDŐTARTAMA: 3 ÓRA,
HELYSZÍN: A SZÁLLODÁTÓL 10 KM-RE

 

SZÁMHÁBORÚ - SÖTÉTEDÉS UTÁN
A hagyományos játék különleges köntösben, izgalmas körülmények közt. A csapat több kisebb csoportban, némi munícióval és lámpákkal felfegyverkezve indul neki a sötét erdő rejtelmének. Különleges ézrés, mikor a gyermekkori élmények előkerülnek a "háború" közben. Csapatmunka, közös játék, ajándékok, élmények.
A PROGRAM IDŐTARTAMA: 1 ÓRA,
HELYSZÍN: A SZÁLLODA KÖRNYEZETÉBEN

EXTRÉM ŐRÜLET

LŐTÉRI KALANDOK
Az agyaggalamb- és céllövészetet, fegyver- és helyismereti oktatás keretein belül éles lőfegyverek használatával élhetik át a résztvevők. A vadászat duplacsövű skeet puskákkal, TOZ-8-as kispuskákkal és maroklőfegyverekkel lehetséges, ősmagyar harci eszközök használatával, igény szerint. A puskapor illata izgalomba hoz!
A PROGRAM IDŐTARTAMA: 2 ÓRA,
HELYSZÍN: A SZÁLLODÁTÓL 20 KM-RE

 

HARCI ÉLMÉNYEK: PAINTBALL
A valósághű szabadtéri harci játék egy laktanya rövid életét hivatott bemutatni. Ha a harci sebeinkkel való kérkedés fontos, a paintballt kell választanunk!A játékokhoz teljes védőfelszerelést és biztonságos játékteret biztosítunk. Adrenalin növelő élmény!
A PROGRAM IDŐTARTAMA: 1,5 -2 ÓRA,
HELYSZÍN: A SZÁLLODÁTÓL 20 KM-RE

 

HARCI ÉLMÉNYEK: LÉZERHARC
Ha kényelmesebb, fájdalommentes harc a cél, a lézerharc tökéletes választás. A játékosok különféle harci próbatételek során vethetik be tehetségüket, tudásukat, ügyességüket. A fizikai erőnlét helyett a közös csapatmunka, a taktika és a furfangos észjárás az előnyös!
A PROGRAM IDŐTARTAMA: 1,5 -2 ÓRA,
HELYSZÍN: A SZÁLLODA KÖRNYEZETÉBEN

 

ADRENALIN - TÖLTVE!- EXTRÉM OFF-ROAD ÉLMÉNY
Az alapoktól indulunk, és teszteljük, hol vannak a fizikai és mentális határok, mikor és milyen módon számíthatunk egymásra, és mit is ér a csapat együttes ereje, a közös munka varázsa. Off-road élmények quad, traktor használatával, éleslövészet és adrenalin élmények. Garantált kalandok várnak mindenkire!
A PROGRAM IDŐTARTAMA: 2 - 3 ÓRA,
HELYSZÍN: A SZÁLLODÁTÓL 20 KM-RE

 

HOLDKÓROSOK ÉJSZAKÁJA – ÉJSZAKAI KALANDTÚRA
A program kifejezetten éjjeli baglyoknak szánt kalandtúra, akik nem riadnak vissza a sötét erdő rejtelmétől sem. A misztikus éjszaka felejthetetlen kalandokat tartogat. Persze az sem árt, ha a társaság a helyes útvonalon halad. Izgalommal teli csapatprogram, a sötét erdő szerelmeseinek!
A PROGRAM IDŐTARTAMA: 1,5 -2 ÓRA,
HELYSZÍN: A SZÁLLODÁTÓL 20 KM-RE

 

TÚLÉLŐK TÚRÁJA, AVAGY A NAGYOK NYOMÁBAN
Egyedi helyszín, különleges környezet, nem hagyományos élethelyzet. A legtöbb, amit tehetünk, hogy fejben felkészülünk, amire lehet. Tűzrakás, vadászat, álcázás, kötéltechnikai próbák, a túlélés alapelvei előkerülnek a program során. A mentális és fizikai felkészülésről is szó esik. Nagy elismerés és boldogság, amikor a célállomásra időben befut minden csapattag!Kifejezetten bátraknak ajánjuk!Az élmény felejthetetlen!
A PROGRAM IDŐTARTAMA: 2 - 3 ÓRA,
HELYSZÍN: A SZÁLLODÁTÓL 10 KM-RE

 

KÖTÉLTECHNIKAI ÉLMÉNYTRÉNING
Adrenalinszint emelő izgalmak várnak a csapatokra. Óriás kötélpálya a tó felett, rekeszmászás és kötéllel megoldható játékos feladatok előtt állnak a vállalkozó szellemű résztvevők. Kötéltechnikai gyorstréningen is részt vesznek a csapattagok, mely a tudás elsajátítása mellett különleges élmény. A programot nem csupán az extremitást kedvelőknek ajánljuk!
A PROGRAM IDŐTARTAMA: 2 - 3 ÓRA,
HELYSZÍN: A SZÁLLODÁTÓL 10 KM-RE

Indoor programok:

SZÍNHÁZ AZ EGÉSZ VILÁG

 

SZÍNHÁZ AZ EGÉSZ VILÁG!- TEMATIKUS SZEREPJÁTÉK
A résztvevők igazi színészekké lépnek elő, s valódi színház kel életre a játékos program során. Rövid interakció egy valódi színésszel, s gyors belátás a színfalak mögé. Majd a játékosok kellékeket, különleges szavakat és szókapcsolatokat, szófordulatokat kapnak. A szerepjátékok élethű színdarabokká kelnek, a szereposztás és felkészülés után jelmezekbe bújva kezdődik a rejtélyes és misztikus mesevarázs.
A PROGRAM IDŐTARTAMA: 1 - 2 ÓRA,
HELYSZÍN: A SZÁLLODÁBAN

 

 

MEGHÖKKENTŐ ESTÉK - INDOOR INTERAKTÍV SZÍNJÁTÉK
Igazi színházi ínyenceknek!A népszerű „Beugró" című műsorhoz hasonlóan igazi interaktív színházi
élményre invitáljuk a résztvevőket. A történetet a nézők írják, ám profi színészek adják elő. A
fergeteges élvezeten túl igazi színészpalántákká léphetnek elő a kollégák, bemutatva kreativitásuk
és ügyességük!
A PROGRAM IDŐTARTAMA: 1 - 1,5 ÓRA,
HELYSZÍN: A SZÁLLODÁBAN

 

REJTÉLYES ÉJJEL COLUMBIÁBAN- INDOOR KRIMIPROGRAM
A nyomozós krimiprogramunk különleges élmény mindenki számára. A játékosok kisebb csoportokban, asztaltársaságoknál helyet foglalva egy interaktív színészi produkció keretein belül különleges csapatépítés részéseivé válnak. Nagyon lényeges lesz a program alatt az emberismeret, a logika, a józan paraszti ész, a csapatmunka.
A PROGRAM IDŐTARTAMA: 2 ÓRA,
HELYSZÍN: A SZÁLLODÁBAN

 

KOCSMA CSATA – JÁTÉKOS INTERAKTÍV VETÉLKEDŐ
A népszerű kocsma kvíz játék hagyományaira alapulva egy szenzációs vetélkedőt álmodtunk meg. Fergeteges szórakozás közepette a tudásra, tájékozottságra és a csapat közös munkájára fektetjük a hangsúlyt. Különleges, izgalmas, egyedülálló, valódi csapatprogram egy igazán interaktív vetélkedő keretein belül.
A PROGRAM IDŐTARTAMA: 1,5 - 2 ÓRA,
HELYSZÍN: A SZÁLLODÁBAN

 

KI A VALÓDI ÖRÖKÖS? - ÉLETHŰ TÁRSASJÁTÉK
Rejtelmes, izgalmas, egyedülálló, valódi csapatjáték. Valaki óriási vagyont örökölt. De ki ? A házi kedvenc, a jósnő, a kertész? A játék során nem csupán a szerencse dönt!Az élethű társasjáték játékbábjai maguk a csapattagok. Hogy ki marad a végén, ki a valódi örökös? A taktikus játékosokon és a vicces gyilkosságokon múlik. Egyedülálló csapatprogram!
A PROGRAM IDŐTARTAMA: 2 ÓRA,
HELYSZÍN: A SZÁLLODÁBAN

 

HAJNALIG TARTÓ MULATSÁG- A NYAKÉK REJTÉLYE
Kiélesednek az érzékszerveink, előkerülnek a ritkábban használt érzéseink, gondolataink, amikor nem csupán az idő szorít bennünket. Precizitás, pontosság, koncentráció, a közös munka is nélkülözhetetlen ahhoz, hogy időben megfejtsünk minden részletet. Élményteli, izgalmas, játékos program, felejthetetlen élménykavalkád. Amint a rejtély összeáll, az ajtó kitárul!
A PROGRAM IDŐTARTAMA: 1 ÓRA,
HELYSZÍN: A SZÁLLODÁBAN