Ajánlataink Online foglalás
Érkezés dátuma
Távozás dátuma
Ajánlatkérés Hírlevél feliratkozás Ajándék utalvány Törzsvendégeinknek Ködmön Csárda

Rólunk írták

Ez év júniusában 3 fantasztikus napot töltöttünk el a Hotelben. A szálloda kiváló helyen fekszik, kellemes, kedves, hangulatos. A személyzet valóban mosolyog. A vacsorák és a kiszolgálás a Ködmön Csárdában minden képzeletet felül múl. Itt valóban szeretik a vendéget. Visszatérünk. Nagy Károly és családja

Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedvessége, figyelmessége nagyban hozzájárult az ott töltött pár nap kikapcsolódásához. A wellness részleg hangulatos, pihentető, az ajándék kezelések a szaunában és a gőzben a meglepetés mellett nagyon kellemes. A massage is felüdítő volt. Az étterem amellett, hogy szép, ízléses és hangulatos, a felszolgáló személyzet kedvessége, humora még emelte a gasztronómiai élményt. Számunkra elegendő és ízletes fogásokat szolgáltak fel. A szálloda tisztasága, igényessége abszolút kielégítő. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a szállodát. Az ott dolgozóknak jó egészséget kívánunk! :p

Tréningek és rendezvények

TRÉNING- ÉS RENDEZVÉNYHELYSZÍN

TRÉNING- ÉS RENDEZVÉNYHELYSZÍN

A Tréninget lehetőség szerint nem a vezető irodájában, tárgyalójában célszerű tartani. Kellemes, nyugodt környezetben, a fejlődéshez, tanuláshoz nélkülözhetetlen helyszínt kell biztosítani, mert az eredményes tréning sikerének egyik legfontosabb záloga a jól kiválasztott helyszín.

 

20 szobás, négycsillagos szállodaként a csapatépítő, kötetlenebb céges tréningek és rendezvények megszervezése az erősségünk.

Bővebben »

RENDEZVÉNYHELYSZÍN TERMEI ÉS FELSZERELTÉGE

RENDEZVÉNYHELYSZÍN TERMEI ÉS FELSZERELTÉGE

A legmodernebb technikával felszerelt rendezvénytermeink befogadóképessége 50 fő.

Hangszigetelt fallal szekcionálhatók, így míg az egyik teremben üzleti megbeszélés zajlik, addig a másikban akár egy csapatépítő tréning is jól megfér egymás mellett.

Összenyitva konferenciák, fogadások elegáns színhelye lehet.

Bővebben »

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK EGERBEN

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK EGERBEN

Az élet egy nagy kaland. Minden apró és gigantikus élmény a saját és a közösség személyiségfejlődésében jelentős szereppel bír. 

Színes, izgalmas, különleges indoor és outdoor aktivitások, felejthetetlen kalandok várnak Vendégeinkre!

Bővebben »

BOR ÉS TRÉNING

BOR ÉS TRÉNING

Bor szállodaként, az egri borral kapcsolatos programok szervezésében és lebonyolításában is élen járunk.

 

A kemény munka után, jöhet a jól megérdemelt pihenés...
Vacsora a Szállodához tartozó Ködmön Csárda Étteremben hangulatos cigányzenével...
Ízleljék meg a magyaros konyha remekeit és kóstolják meg a kiváló egri borokat.

 

Bővebben »

ESKÜVŐK

ESKÜVŐK

Egy helyszín, mely alkalmas egy ilyen varázslatos naphoz, ahol minden apró részletre ügyelnek, ahol nem csak az esküvőt követő vacsorát, hanem a szertartást is elegáns, kellemes környezetben lehet megrendezni...

Bővebben »

Hangulatos latin klub - Cafe Habana

Hangulatos latin klub - Cafe Habana

A Cafe Habana Klub egy igazi, hangulatos latin klub. Kifejezetten alkalmas születésnapok, leány- és legénybúcsúk megrendezésére. Számtalan alkalommal volt már helyszíne céges csapatépítő tréningeknek is.

Bővebben »