Ajánlataink Online foglalás
Érkezés dátuma
Távozás dátuma
Ajánlatkérés Hírlevél feliratkozás Ajándék utalvány Törzsvendégeinknek Ködmön Csárda

Rólunk írták

Ez év júniusában 3 fantasztikus napot töltöttünk el a Hotelben. A szálloda kiváló helyen fekszik, kellemes, kedves, hangulatos. A személyzet valóban mosolyog. A vacsorák és a kiszolgálás a Ködmön Csárdában minden képzeletet felül múl. Itt valóban szeretik a vendéget. Visszatérünk. Nagy Károly és családja

Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedvessége, figyelmessége nagyban hozzájárult az ott töltött pár nap kikapcsolódásához. A wellness részleg hangulatos, pihentető, az ajándék kezelések a szaunában és a gőzben a meglepetés mellett nagyon kellemes. A massage is felüdítő volt. Az étterem amellett, hogy szép, ízléses és hangulatos, a felszolgáló személyzet kedvessége, humora még emelte a gasztronómiai élményt. Számunkra elegendő és ízletes fogásokat szolgáltak fel. A szálloda tisztasága, igényessége abszolút kielégítő. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a szállodát. Az ott dolgozóknak jó egészséget kívánunk! :p

Rólunk írták

Köszönjük, köszönjük! A szállást, az ellátást és főleg a recepciós HÖLGYEKNEK , FIÚKNAK az egészségügyi - melegítés - segítséget! Szeretettel gondolunk rájuk, és szívesen megyünk vissza! KÖSZÖNET!

Nagy Károly

Ez év júniusában 3 fantasztikus napot töltöttünk el a Hotelben. A szálloda kiváló helyen fekszik, kellemes, kedves, hangulatos. A személyzet valóban mosolyog. A vacsorák és a kiszolgálás a Ködmön Csárdában minden képzeletet felül múl. Itt valóban szeretik a vendéget. Visszatérünk. Nagy Károly és családja

Kőrösi Csaba

Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedvessége, figyelmessége nagyban hozzájárult az ott töltött pár nap kikapcsolódásához. A wellness részleg hangulatos, pihentető, az ajándék kezelések a szaunában és a gőzben a meglepetés mellett nagyon kellemes. A massage is felüdítő volt. Az étterem amellett, hogy szép, ízléses és hangulatos, a felszolgáló személyzet kedvessége, humora még emelte a gasztronómiai élményt. Számunkra elegendő és ízletes fogásokat szolgáltak fel. A szálloda tisztasága, igényessége abszolút kielégítő. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a szállodát. Az ott dolgozóknak jó egészséget kívánunk! :p

Kabai Zsolt és családja

Köszönjük szépen a tökéletes kiszolgálást amiben a három ott töltött nap alatt volt részünk. Négy csillagos a szálloda, de a kiszolgálás ha csillaggal lehetne jelölni akkor legalább 10 csillagot ér. Amit Önöknél tapasztaltunk azt tanítani kéne nagyon sok vendéglátó egységnek. Folyton mosolygós, és türelmes kiszolgálás. Mi elöször voltunk Önöknél, de biztos vagyok abban, hogy még visszatérünk. Addig is népszerűsíteni fogjuk a szállodát és azt a leírhatatlan kedvességet, amelyben része lehet mindazoknak akik Önöket választják a testi-lelki feltöltödés céljából.

Tatár Anett

Kedves Munkatársak! Köszönjük a remek vendéglátást. Jól éreztük magunkat Önöknél rendezett csapatépítőnkön.

Andrási Tibor

Nagyon jól éreztük magunkat,minden nagyon szuper!!! Köszönjük KÖDMÖN

Kovács Csaba

Azért utaztunk Somogyból ilyen sokat, hogy eltöltsünk egy napot a Szépasszony-völgyben, három napot pedig kirándulunk a környéken. Annyira jól éreztük magunkat a Hotel Ködmönben, és a völgyben, hogy pont fordítva sikerült, csak egy nap jutott kirándulásra. Gratulálunk az igényesen kialakított szállodához, a személyzetnek köszönünk mindent! Ui. Meglepetésként, elutazásunkkor kaptunk egy 10% -os kedvezményre jogosító kupont, amit a következ? foglalásnál tudunk beváltani. Már alig várjuk, hogy visszatérhessünk.

Suller Gábor

A pünkösdi hosszú hétvégét tölthettük el önöknél, amely igazán kellemes volt. Párommal a mindennapokból kiszakadva egy impozáns, gyönyör? hotelben és környezetben tehettük ezt meg. Kifogástalan volt minden, fantasztikusan éreztük magunkat! Sikerült igazán kipihennünk magunkat és a végén még Corsi is beindult! ;) Visszatérünk még!!! Csicsa

Kis Zsolt László

Önök lehetővé tették, hogy kitűnően töltsük el a 10 házassági évfordulónkat. Tényleg jól éreztük magunkat. Külön köszönet a személyzetnek a diszkrét és igényes munkájukért.

Lovassy Cseh Erika

Első alkalommal látogattunk el szállodájukba, az interneten találtam rá, de mindenkinek csak ajánlani tudom és fogom. Csodaszép hétvégét töltöttünk el Önöknél, ezúttal is még egyszer köszönjük szépen a kifogástalan kiszolgálást a kellemes wellness-t, a finom vacsorákat és még sorolhatnám. Biztosan visszatérünk még Önökhöz, de addig is népszer?síteni fogjuk itt Nagyváradon is a Hotel Ködmönt, nagyon sokan példát vehetnének Önökr?l milyen is az igazi vendéglátás. Meg egyszer köszönünk szépen mindent és további sikereket munkájukban. Üdvözlettel a nagyváradi vendégek

Vigh Róbert

Tiszta, szép kiváló szálloda,ajánlom mindenkinek!!! Kedves igényes kiszolgálás!!!

Kulcsár Zsolt

Köszönjük szépen a szálloda személyzetének az udvarias figyelmes kiszolgálást! Másodjára jártunk a szállodában és újra maximálisan megvoltunk elégedve mindennel! Szívesen ajánlanám másoknak, de attól tartok mire újra igénybe venném a szolgáltatást telt házat találok.:-)Mindent nagyon köszönünk!Kulcsár Zsolt és családja

Szakál Henriett

Az interneten találtunk rá az Önök szállodájára és remek ajánlatára, és azóta is áldjuk a sorsot, hogy nem mást választottunk. Kitűnő hétvégét töltöttünk a szépasszony-völgyi Hotel Ködmönben. Szívélyes fogadtatásban volt részünk, a recepciós hölgyeken látszott, hogy a vendégért vannak és nagy az összhang. Ott tartózkodásunk alatt mindvégig csakis mosolygós arcokkal találkoztunk. Újjászületés volt a csokoládémasszázs, amit ajándékként élvezhettem a szálloda jóvoltából. Kitűnő kikapcsolódás,felüdülés volt a wellness részleg amit egész napos egri, kirándulásunk után élvezhettünk. Nagyon nyugalmas, békés volt a földszinti, erkélyes szobánk, ami a nagy hűség ellenére is kellemesen hűvös volt. Francia származású kedvesem azóta is minden ismerősünknek emlegeti és ajánlja a Hotel Ködmönt.Igazi ékszerdoboz. Gratulálunk. Az egyik kedves pincér szavaival: nagyon thank you. További sok vendéget kívánunk.

Romhányi Ádám

Szeretnénk megköszöni az eltöltött két napot önöknél.Nagyon profi szolgáltatást kaptunk,köszönjük az egész személyzetnek!2010.06.06-08

Hauserné Hollós Kris

Köszönjük szépen azt a figyelmességet, udvariasságot amit ott tartózkodásunk alatt tapasztaltunk.Nagyon jól éreztük magunkat. Hauserné Hollós Krisztina és Hajnal János

Németi József és neje

Köszönjük a felejthetetlen élményt, a kedvességet és figyelmességet. Ha lehetne, dupla csillagokat adnánk!Viszontlátásra!

Bodó Tamás

Köszönjük szépen a pihentet? két napot Önöknek! Mindennel meg voltunk elégedve, további sok sikert kívánunk az egész csapatnak! Visszatérünk Önökhöz!

Heckenastné Berkes

Szeretném megosztani tapasztalatainkat a leendő és visszatérő vendégekkel még az év lejárta előtt. 2009 november 14-én áthaladván a színpompás Cserhát és Mátra természetvédelmi területein megérkeztünk az igényes ízléssel berendezett modern szállodába a csodálatos Szépasszony-völgybe, ahol 4 fantasztikus napot töltöttünk el. Kitűnő kiszolgálásban volt részünk, kedves és érdeklődő recepciós hölgyek, minden apró villanásra odafigyelő figyelmes felszolgálók, a kitűnő ínyencségeket elkészítő szakács urak, az emberi test minden rezdülését ért? és szakmai hozzáértését adó masszőr hölgy, a környező pincék kitűnő borai, Eger híres látványosságai mind hozzájárultak a teljes és tökéletes kikapcsolódáshoz. Mindenképpen említésre méltó a kifogástalan tisztaság, a szobák kellemes beosztása, a színek és anyagok tökéletes összhangja, a csöndesen surranó lift, a csak mozgásra felgyulladó világítás, a mediterrán hangulatot idéző fürdőház, az elegáns recepció és a külső feldíszített bejárat, fontos a parkolási lehetőség is. Minden nap kirándultunk az őszi színekben tündöklő Bükkben, gyönyörködtünk a katonás sorrendben telepített szőlőkkel teli dombokban, a kéken világító kökény bokrokban, a lilás-rózsaszínben dicsekedő kecskerágókban, kisvasúton robogtunk Szilvásváradon és bebarangoltuk a forrást-vízesést és a különböző falevelekkel tarkított környéket, áhítattal csodáltuk az egykori mészégető helyeket Répáshuta felett és az 1240-ből szentléleki pálos zárda-kolostor maradványait és a szintén XIII.-ik században épült siroki vár romjait Nagy Lajos király kedvenc pihenőhelyeit, láttunk fácánokat, őzeket, vadászó ölyveket, a teljes fehér ködbe burkolódzó Lillafüredet. Szerelmesei lettünk az egész vidéknek. Köszönjük szépen minden érintettnek és szeretnénk többször is visszatérni.

dr.Fürst Judit

Idén októberben immár másodszor voltunk a szállodában,amiről a továbbiakban is csak a legjobbakat tudom elmondani.A személyzet nagyon kedves és profi módon végzi a munkáját,a szálloda pedig egész egyszerűen tökéletes.Még vissza fogunk jönni Önökhöz.

Moldvai Rita

Kiváló szálloda, kiváló vendéglátás, és természetesen kiváló ételek. Kár, hogy csak 4 csillagot lehet adni, szívből ajánlom mindenkinek.

Tőzsér Gábor

Ezúton fejezném ki köszönetem a csodás hétvégéért! A szálloda, a kedves személyzet, egyszerűen minden ami a hétvégén önöknél történt felülmúlta az előzetes várakozásaimat! Örömmel ajánlom önöket bárkinek!

Makai Éva

Köszönjük a szálloda személyzetének a kedvességét és odaadását. Nagyon meg vagyunk elégedve. A kiszolgálás remek volt. Igazi hétvégi kényeztetésben volt részünk. Másoknak is csak ajánlani tudom. További sok sikert a munkájukhoz!

Kulcsár Zsolt

Minden elismerésem a szállodának.Nagyon megvoltam elégedve, gyönyörű a szálloda,és nagyon udvarias segítőkész a személyzet. Minden tekintetben kiválóra tudom értékelni,csak ajánlani fogom másoknak.Köszönöm a személyzetnek.

Péter Zsolt

A Szépasszonyvölgyi húsvét az eddigi legjobb rendezvény volt a Szépasszonyvölgyben. A szálloda pedig valóban a mosoly szállodája. A személyzet kifogástalan. Gratulálunk és biztosan visszajövünk.

Fodor Olivér

Köszönjük a Valentin napi kényeztetést, nagyon kellemes hétvégét töltöttük itt. Jól éreztük magunkat és nyugodt szívvel merjük ajánlani barátainknak, ismerőseinknek is!

dr.Fürst Judit

Bárhol a világon megállná a helyét a szálloda.Gratulálok Önöknek,kifogástalan az ellátás,a személyzet munkája,hozzáállása és gyönyörű és izléses a szálloda.

Kaczián Tibor

Most, hogy felfedeztem a honlapon a Vendégkönyvet, köszönöm a kifogástalanul udvarias kiszolgálást, amiben a szüleim a szállodában részesültek