Ajánlataink Online foglalás
Érkezés dátuma
Távozás dátuma
Ajánlatkérés Hírlevél feliratkozás Ajándék utalvány Törzsvendégeinknek Ködmön Csárda

Rólunk írták

Ez év júniusában 3 fantasztikus napot töltöttünk el a Hotelben. A szálloda kiváló helyen fekszik, kellemes, kedves, hangulatos. A személyzet valóban mosolyog. A vacsorák és a kiszolgálás a Ködmön Csárdában minden képzeletet felül múl. Itt valóban szeretik a vendéget. Visszatérünk. Nagy Károly és családja

Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedvessége, figyelmessége nagyban hozzájárult az ott töltött pár nap kikapcsolódásához. A wellness részleg hangulatos, pihentető, az ajándék kezelések a szaunában és a gőzben a meglepetés mellett nagyon kellemes. A massage is felüdítő volt. Az étterem amellett, hogy szép, ízléses és hangulatos, a felszolgáló személyzet kedvessége, humora még emelte a gasztronómiai élményt. Számunkra elegendő és ízletes fogásokat szolgáltak fel. A szálloda tisztasága, igényessége abszolút kielégítő. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a szállodát. Az ott dolgozóknak jó egészséget kívánunk! :p

Szépkártyás Fizetés

A SZÉP kártya vendéglátás illetve szabadidő alszámláiról is fizetheti szállását!!!

A Széchenyi Pihenő Kártya bankkártya módjára használható elektronikus utalvány. A SZÉP Kártya első használata előtt a kártyát aktiválni kell. Az aktiválás menete a kártyakibocsátó pénzintézeteknél telefonon és/vagy internetes felületen történhet az alábbiak szerint.

 

OTP SZÉP Kártya aktiválása:

Kizárólag telefonon keresztül, az ún. SZÉP Vonalon lehet aktiválni a kártyát. A SZÉP Vonal száma: (06-1) 3-666-222
Az aktiváláshoz szükség van a SZÉP Kártya számának utolsó 10 számjegyére és a TeleKódra (alap esetben a kártyaszám utolsó három számjegye), valamint a születési dátumra. Az online rendszerbe történő első belépés után célszerű megváltoztatni a TeleKódot! Az OTP SZÉP Kártya aktiválás költsége a normál telefonhívás díjával megegyező.

 

MKB SZÉP Kártya aktiválása:

Telefonos és online (internetes) kártyaaktiválást is elérhetővé tett a bank az MKB SZÉP Kártya birtokosai számára.
A kártyaaktiváláshoz első alkalommal az Azonosító mellett a jelszóként a születési dátumot kell megadni pontok nélkül, ÉÉÉÉHHNN formátumban. Azonosító: az MKB SZÉP Kártyán megtalálható munkavállalói azonosító szám, amely nem azonos a 4x4 jegyű kártyaszámmal! Az első sikeres bejelentkezés után a bejelentkezési jelszót meg kell változtatni. Érdemes minimum 8 karakteres, kis- és nagybetűket, valamint számot is tartalmazó jelszót választani. Telefonos aktiváláshoz a SZÉP Kártya tulajdonosok a Kártyaközpont számait hívhatják minden nap 8-20 óra között

.

Vezetékes telefonszámok: (06-1) 2-380-361, (06-1) 2-380-362
Mobilról hívható számok: (06-20) 298-7009, (06-30) 931-9704 és (06-70) 779-7699

 

Online kártyaaktiválást a honlap Kártyaaktiválás és Egyenleglekérdezés menüpontjában, a Kártya adatok oldalon lehet elvégezni.

 

Az MKB SZÉP Kártya az aktiválást követően egy óra múlva lesz használható.


K&H SZÉP Kártya aktiválása:

A SZÉP Kártya tulajdonosainak online felületen történő kártyaaktiválásra van lehetőségük. A K&H SZÉP Kártya a munkavállalói felületen történő belépés után aktiválható.
A belépéshez a kártyaszám mellett első alkalommal az adóazonosító jelet (magánszemély adószámot) kell megadni, mint jelszót.


Az első sikeres belépést követően új jelszó beállítása javasolt. A biztonsági szabályok szerint az új jelszónak minimum 8 karakter hosszúságúnak kell lennie, valamint vegyesen tartalmazzon kis- és nagybetűt, továbbá szám karaktert.

 

Fontos a jelszó megváltoztatása

 

Akár aktiválásról, akár a SZÉP Kártya egyenlegének ellenőrzéséről legyen szó, az első sikeres belépést követően mindenképp változtassuk meg az alap jelszavunkat a pénzintézetek által javasolt módon.


Ügyeljünk arra, hogy a kártya adatai, valamint a belépési jelszavak ne kerüljenek illetéktelenek kezébe, és ne legyenek könnyen hozzáférhető helyen!