Online foglalás
Érkezés dátuma
Távozás dátuma
Ajánlatkérés Hírlevél feliratkozás Ajándék utalvány Törzsvendégeinknek Ködmön Csárda

Rólunk írták

Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedvessége, figyelmessége nagyban hozzájárult az ott töltött pár nap kikapcsolódásához. A wellness részleg hangulatos, pihentető, az ajándék kezelések a szaunában és a gőzben a meglepetés mellett nagyon kellemes. A massage is felüdítő volt. Az étterem amellett, hogy szép, ízléses és hangulatos, a felszolgáló személyzet kedvessége, humora még emelte a gasztronómiai élményt. Számunkra elegendő és ízletes fogásokat szolgáltak fel. A szálloda tisztasága, igényessége abszolút kielégítő. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a szállodát. Az ott dolgozóknak jó egészséget kívánunk! :p

Köszönjük szépen a tökéletes kiszolgálást amiben a három ott töltött nap alatt volt részünk. Négy csillagos a szálloda, de a kiszolgálás ha csillaggal lehetne jelölni akkor legalább 10 csillagot ér. Amit Önöknél tapasztaltunk azt tanítani kéne nagyon sok vendéglátó egységnek. Folyton mosolygós, és türelmes kiszolgálás. Mi elöször voltunk Önöknél, de biztos vagyok abban, hogy még visszatérünk. Addig is népszerűsíteni fogjuk a szállodát és azt a leírhatatlan kedvességet, amelyben része lehet mindazoknak akik Önöket választják a testi-lelki feltöltödés céljából.

Tréningek és rendezvények

TRÉNING- ÉS RENDEZVÉNYHELYSZÍN

TRÉNING- ÉS RENDEZVÉNYHELYSZÍN

A Tréninget lehetőség szerint nem a vezető irodájában, tárgyalójában célszerű tartani. Kellemes, nyugodt környezetben, a fejlődéshez, tanuláshoz nélkülözhetetlen helyszínt kell biztosítani, mert az eredményes tréning sikerének egyik legfontosabb záloga a jól kiválasztott helyszín.

 

20 szobás, négycsillagos szállodaként a csapatépítő, kötetlenebb céges tréningek és rendezvények megszervezése az erősségünk.

Bővebben »

RENDEZVÉNYHELYSZÍN TERMEI ÉS FELSZERELTÉGE

RENDEZVÉNYHELYSZÍN TERMEI ÉS FELSZERELTÉGE

A legmodernebb technikával felszerelt rendezvénytermeink befogadóképessége 50 fő.

Hangszigetelt fallal szekcionálhatók, így míg az egyik teremben üzleti megbeszélés zajlik, addig a másikban akár egy csapatépítő tréning is jól megfér egymás mellett.

Összenyitva konferenciák, fogadások elegáns színhelye lehet.

Bővebben »

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK EGERBEN

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK EGERBEN

Outdoor programok és Indoor programok:

Bővebben »

BOR ÉS TRÉNING

BOR ÉS TRÉNING

Bor szállodaként, az egri borral kapcsolatos programok szervezésében és lebonyolításában is élen járunk.

 

A kemény munka után, jöhet a jól megérdemelt pihenés...
Vacsora a Szállodához tartozó Ködmön Csárda Étteremben hangulatos cigányzenével...
Ízleljék meg a magyaros konyha remekeit és kóstolják meg a kiváló egri borokat.

 

Bővebben »

ESKÜVŐK

ESKÜVŐK

Egy helyszín, mely alkalmas egy ilyen varázslatos naphoz, ahol minden apró részletre ügyelnek, ahol nem csak az esküvőt követő vacsorát, hanem a szertartást is elegáns, kellemes környezetben lehet megrendezni...

Bővebben »

Hangulatos latin klub - Cafe Habana

Hangulatos latin klub - Cafe Habana

A Cafe Habana Klub egy igazi, hangulatos latin klub. Kifejezetten alkalmas születésnapok, leány- és legénybúcsúk megrendezésére. Számtalan alkalommal volt már helyszíne céges csapatépítő tréningeknek is.

Bővebben »