Online foglalás
Érkezés dátuma
Távozás dátuma
Ajánlatkérés Hírlevél feliratkozás Ajándék utalvány Törzsvendégeinknek Ködmön Csárda

Rólunk írták

Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedvessége, figyelmessége nagyban hozzájárult az ott töltött pár nap kikapcsolódásához. A wellness részleg hangulatos, pihentető, az ajándék kezelések a szaunában és a gőzben a meglepetés mellett nagyon kellemes. A massage is felüdítő volt. Az étterem amellett, hogy szép, ízléses és hangulatos, a felszolgáló személyzet kedvessége, humora még emelte a gasztronómiai élményt. Számunkra elegendő és ízletes fogásokat szolgáltak fel. A szálloda tisztasága, igényessége abszolút kielégítő. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a szállodát. Az ott dolgozóknak jó egészséget kívánunk! :p

Köszönjük szépen a tökéletes kiszolgálást amiben a három ott töltött nap alatt volt részünk. Négy csillagos a szálloda, de a kiszolgálás ha csillaggal lehetne jelölni akkor legalább 10 csillagot ér. Amit Önöknél tapasztaltunk azt tanítani kéne nagyon sok vendéglátó egységnek. Folyton mosolygós, és türelmes kiszolgálás. Mi elöször voltunk Önöknél, de biztos vagyok abban, hogy még visszatérünk. Addig is népszerűsíteni fogjuk a szállodát és azt a leírhatatlan kedvességet, amelyben része lehet mindazoknak akik Önöket választják a testi-lelki feltöltödés céljából.

Izgalmas nyári programok a Szépasszonyvölgyben

Idén nyáron az izgalmas, sokszínű eseményekkel várja az érdeklődőket a szépasszonyvölgyi Márai szabadtéri színpad.


Június 22-én a színpad az ExperiDance-é lesz, amelynek Fergeteges című előadásában nemcsak énekesek és táncosok sokasága gondoskodik a remek hangulatról, de a 100 tagú cigányzenekar jó néhány szólistája is.

Június 23-án újra a Kertmozit lesz érdemes felkeresni, ám ezúttal inkább a kalandot és a sci-fit kedvelő felnőtt nézőknek, akik számára az új Transformers-filmet vetítik.

 

 

Június 30-án a Hooligans lép színpadra.

 

 

 

 

 

 

 

Július 14-én az idei nyár talán leginkább várt programjára, 

Rúzsa Magdi élő nagykoncertjére kerül sor.

 

  

Ellátogatnak majd a Szépasszony-völgybe a Neoton Família tagjai is

Majd a  legendás P- Mobil együttes élő koncertjére kerül sor.

 

Augusztusban pedig ismét az ExperiDance lép színpadra, amely ezúttal a Nostradamus című produkciót hozza Egerbe.

Bővebb információ ITT