Online foglalás
Érkezés dátuma
Távozás dátuma
Ajánlatkérés Hírlevél feliratkozás Ajándék utalvány Törzsvendégeinknek Ködmön Csárda

Rólunk írták

Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedvessége, figyelmessége nagyban hozzájárult az ott töltött pár nap kikapcsolódásához. A wellness részleg hangulatos, pihentető, az ajándék kezelések a szaunában és a gőzben a meglepetés mellett nagyon kellemes. A massage is felüdítő volt. Az étterem amellett, hogy szép, ízléses és hangulatos, a felszolgáló személyzet kedvessége, humora még emelte a gasztronómiai élményt. Számunkra elegendő és ízletes fogásokat szolgáltak fel. A szálloda tisztasága, igényessége abszolút kielégítő. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a szállodát. Az ott dolgozóknak jó egészséget kívánunk! :p

Köszönjük szépen a tökéletes kiszolgálást amiben a három ott töltött nap alatt volt részünk. Négy csillagos a szálloda, de a kiszolgálás ha csillaggal lehetne jelölni akkor legalább 10 csillagot ér. Amit Önöknél tapasztaltunk azt tanítani kéne nagyon sok vendéglátó egységnek. Folyton mosolygós, és türelmes kiszolgálás. Mi elöször voltunk Önöknél, de biztos vagyok abban, hogy még visszatérünk. Addig is népszerűsíteni fogjuk a szállodát és azt a leírhatatlan kedvességet, amelyben része lehet mindazoknak akik Önöket választják a testi-lelki feltöltödés céljából.

Szépkártyás Fizetés

A SZÉP kártya vendéglátás illetve szabadidő alszámláiról is fizetheti szállását!!!

A Széchenyi Pihenő Kártya bankkártya módjára használható elektronikus utalvány. A SZÉP Kártya első használata előtt a kártyát aktiválni kell. Az aktiválás menete a kártyakibocsátó pénzintézeteknél telefonon és/vagy internetes felületen történhet az alábbiak szerint.

 

OTP SZÉP Kártya aktiválása:

Kizárólag telefonon keresztül, az ún. SZÉP Vonalon lehet aktiválni a kártyát. A SZÉP Vonal száma: (06-1) 3-666-222
Az aktiváláshoz szükség van a SZÉP Kártya számának utolsó 10 számjegyére és a TeleKódra (alap esetben a kártyaszám utolsó három számjegye), valamint a születési dátumra. Az online rendszerbe történő első belépés után célszerű megváltoztatni a TeleKódot! Az OTP SZÉP Kártya aktiválás költsége a normál telefonhívás díjával megegyező.

 

MKB SZÉP Kártya aktiválása:

Telefonos és online (internetes) kártyaaktiválást is elérhetővé tett a bank az MKB SZÉP Kártya birtokosai számára.
A kártyaaktiváláshoz első alkalommal az Azonosító mellett a jelszóként a születési dátumot kell megadni pontok nélkül, ÉÉÉÉHHNN formátumban. Azonosító: az MKB SZÉP Kártyán megtalálható munkavállalói azonosító szám, amely nem azonos a 4x4 jegyű kártyaszámmal! Az első sikeres bejelentkezés után a bejelentkezési jelszót meg kell változtatni. Érdemes minimum 8 karakteres, kis- és nagybetűket, valamint számot is tartalmazó jelszót választani. Telefonos aktiváláshoz a SZÉP Kártya tulajdonosok a Kártyaközpont számait hívhatják minden nap 8-20 óra között

.

Vezetékes telefonszámok: (06-1) 2-380-361, (06-1) 2-380-362
Mobilról hívható számok: (06-20) 298-7009, (06-30) 931-9704 és (06-70) 779-7699

 

Online kártyaaktiválást a honlap Kártyaaktiválás és Egyenleglekérdezés menüpontjában, a Kártya adatok oldalon lehet elvégezni.

 

Az MKB SZÉP Kártya az aktiválást követően egy óra múlva lesz használható.


K&H SZÉP Kártya aktiválása:

A SZÉP Kártya tulajdonosainak online felületen történő kártyaaktiválásra van lehetőségük. A K&H SZÉP Kártya a munkavállalói felületen történő belépés után aktiválható.
A belépéshez a kártyaszám mellett első alkalommal az adóazonosító jelet (magánszemély adószámot) kell megadni, mint jelszót.


Az első sikeres belépést követően új jelszó beállítása javasolt. A biztonsági szabályok szerint az új jelszónak minimum 8 karakter hosszúságúnak kell lennie, valamint vegyesen tartalmazzon kis- és nagybetűt, továbbá szám karaktert.

 

Fontos a jelszó megváltoztatása

 

Akár aktiválásról, akár a SZÉP Kártya egyenlegének ellenőrzéséről legyen szó, az első sikeres belépést követően mindenképp változtassuk meg az alap jelszavunkat a pénzintézetek által javasolt módon.


Ügyeljünk arra, hogy a kártya adatai, valamint a belépési jelszavak ne kerüljenek illetéktelenek kezébe, és ne legyenek könnyen hozzáférhető helyen!