Online foglalás
Érkezés dátuma
Távozás dátuma
Ajánlatkérés Hírlevél feliratkozás Ajándék utalvány Törzsvendégeinknek Ködmön Csárda

Rólunk írták

Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet kedvessége, figyelmessége nagyban hozzájárult az ott töltött pár nap kikapcsolódásához. A wellness részleg hangulatos, pihentető, az ajándék kezelések a szaunában és a gőzben a meglepetés mellett nagyon kellemes. A massage is felüdítő volt. Az étterem amellett, hogy szép, ízléses és hangulatos, a felszolgáló személyzet kedvessége, humora még emelte a gasztronómiai élményt. Számunkra elegendő és ízletes fogásokat szolgáltak fel. A szálloda tisztasága, igényessége abszolút kielégítő. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a szállodát. Az ott dolgozóknak jó egészséget kívánunk! :p

Köszönjük szépen a tökéletes kiszolgálást amiben a három ott töltött nap alatt volt részünk. Négy csillagos a szálloda, de a kiszolgálás ha csillaggal lehetne jelölni akkor legalább 10 csillagot ér. Amit Önöknél tapasztaltunk azt tanítani kéne nagyon sok vendéglátó egységnek. Folyton mosolygós, és türelmes kiszolgálás. Mi elöször voltunk Önöknél, de biztos vagyok abban, hogy még visszatérünk. Addig is népszerűsíteni fogjuk a szállodát és azt a leírhatatlan kedvességet, amelyben része lehet mindazoknak akik Önöket választják a testi-lelki feltöltödés céljából.

Üdvözöljük a Hotel Ködmön Eger Wellness szállodában

Világhírű termálvíz, olimpiai díjnyertes egri borok , gasztronómiai különlegességek, megszépült belváros, évszázados boros pincék a Szépasszonyvölgyben, romantikus hangulat és persze hihetetlen vendégszeretet jellemzi Egert.

 

A Hotel Ködmön a „Mosoly szállodája" nevet vendégeitől kapta, akik nagyra értékelik azt a fajta igényes vendéglátást, mely egyik legfőbb jellemzője a szállodának. A Szépasszonyvölgy központjában található hotelben a tradicionális európai vendéglátás és korunk igényeinek harmóniája valósul meg.

 

A Hotel Ködmön szobáinak egy része a szépasszony szoborra és az évszázados borospincékre, más része pedig a csendes, zöld kertre néz. Minden szobára a kényelem, a meleg színek, a barátságos hangulat jellemző.

A mesés ruhadarab említésekor önkéntelenül is Móra Ferenc jut eszembe. Ezúttal azonban nem a hímzett kabátka keresi a kincset, hanem az utazó találja meg a Szépasszony völgyében, ha felkeresi a Hotel Ködmön Wellnes****-t, a mosoly szállodáját.

Forró nyári ajánlat  a víz szerelmeseinek…

Forró nyári ajánlat a víz szerelmeseinek…

Termálvíz már szinte az országban mindenhol található, de az egri víz kívül és belül is gyógyít, felpezsdít.

A szállodában kapott belépőjegyet csak a karjára kell tennie, és sorban állás nélkül , személyesen is meggyőződhet az egri víz áldásos hatásáról. Ha pedig csak csöndre, nyugalomra vágyik, a szálloda kerti pezsgőmedencéjében, egy jéghideg rozéval a kezében gondolkodhat a világ nagy dolgairól. A kertben sem kell nélkülöznie az internetet, a wi-fi ingyenes itt is. 

Röpke randevú Egerben

Röpke randevú Egerben

Legyen egy napig a pihenésé a főszerep!
Kápráztassa el Kedvesét egy romantikus kikapcsolódással, töltődjenek fel új energiákkal!

 

Érvényes: 2017. augusztus 21. és 23. éjszakák, a szabad helyek függvényében (1 éj)

Izgalmas nyári programok a Szépasszonyvölgyben

Izgalmas nyári programok a Szépasszonyvölgyben

ExperiDance, Hooligans, Rúzsa Magdi, P- Mobil, Neoton Família....